Even Robin voostellen

13/07 Even Robin voostellen | Technische Vacatures ✔ Werken in de Techniek ♛ - Vacaturesite Techniek Twiglers

Robin Janssen is een van Twiglers’ sitemanagers; voor de niche ‘techniek’ om precies te zijn. Haar werkwijze typeert zich door haar professionele en correcte houding. Ze is uiterst vriendelijk, weet waarover ze praat en is een controlefreak in de meest positieve zin van het woord. Dit mondt uit in een zeer gestructureerde en precisie dagindeling.

Ze beschikt over een brede kennis van online marketing en heeft zeker affiniteit met de no-nonsense mentaliteit in de mannenbranche waarin ze actief is. Vooral de humor en de directheid (het recht-door-zee gaan) weet ze te waarderen. Ook vindt Robin het fijn om mensen te helpen, blij te maken door ze van dienst te zijn.

Verder houdt deze dame ervan dromen te verwezenlijken. Zo heeft ze samen met haar beste vriendin een fantastische wereldreis gemaakt door Azië. In een kleine vijf maanden heeft ze een indruk gekregen van landen als Vietnam, Cambodja, Laos, Thailand, Maleisië en de Filipijnen. Absoluut een ervaring om nooit te vergeten.

Haar reislust staat haaks op het beeld dat zij schetst als kantoormedewerker. Tijdens haar avontuurlijke trips laat ze alle controle los en staat overal voor open: diepzeeduiken, een luchtballonvaart of rit met wilde paarden. Robin deinst nergens voor terug.

Gedurende de driejarige stage van haar opleiding heeft ze met diezelfde onverschrokkenheid de wereld van online marketing verkent. Vervolgens kreeg ze een baan bij Get.Noticed, een professioneel full-service internetbureau en e-commerce bureau in Nederweert. En via de connectie met Twiglers is ze in Den Bosch terecht gekomen, waar iedereen heel blij is met haar prettige gezelschap.

 

Heb je een vraag of een opmerking? Stuur een mail naar robin@twiglers.com.