Sneak preview nuwerk.nl

31/08 Sneak preview nuwerk.nl | Technische Vacatures ✔ Werken in de Techniek ♛ - Vacaturesite Techniek Twiglers

NU.nl is met dagelijks meer dan 2,1 miljoen uniek bereik het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Maandelijks bereikt de nieuwssite gemiddeld meer dan 7 miljoen mensen die samen zo’n 800 miljoen pagina’s bekijken. Bedenk maar eens wat dat inhoudt voor uw vacatures.
 
Uw vacatures bereiken hiermee een nog grotere groep (latent) werkzoekenden. Koppel dit enorme en uiterst snelle bereik aan de goed doordachte infrastructuur van Twiglers’ sterke niches en de efficiency van onze sitemanagers, die heel gericht marketingcampagnes onder de aandacht brengen, en het resultaat kan alleen meer zijn dan de som der delen!
 
Neem contact met ons op om te bespreken hoe we dit samen in uw voordeel laten werken.
 

Met vriendelijke groet,
Robin Janssen van Techniek Twiglers