Technische vacatures

Interessante banen in de techniek vind je hier! Wil je werken in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, civiele techniek of in de bouwkunde, zoek dan in onze technische niche vacatures naar een baan die je op het lijf geschreven is.


Je wordt niet overspoeld met duizenden niet-relevante banen, maar kunt gericht zoeken naar de technische functie: bijvoorbeeld elektromonteur, productiemedewerker, servicemonteur, storingsmonteur of lasser. Ook zijn er technische vacatures te vinden voor metaalbewerkers, kozijnenmakers, werkvoorbereiders, planners en calculators. Alle beroepen die aansluiten op jouw persoonlijkheid, opleiding en competenties zijn verzameld en gecategoriseerd op onder meer MBO- en HBO- en WO-niveau. Verder kun je filteren op de gewenste locatie binnen een bepaalde straal, het aantal uren en op trefwoorden.


Een baan in de technieksector vraagt om mensen met specifieke vaardigheden en diploma's, ongeacht of je een vaste aanstelling wenst, parttime of freelance wilt werken of zelfs een stage zoekt. Twiglers begrijpt dat en helpt jou de juiste plek te vinden door je kansen op de technische arbeidsmarkt te vergroten.