BK Professionals

BK Professionals

Werken bij BK Professionals

Werkwijze BK Professionals kenmerkt zich door de vakinhoudelijke werkwijze en de toekomst- en resultaatgerichte visie op de samenwerking met onze professionals en opdrachtgevers.  

Wensen en eisen Een succesvolle samenwerking met een professional start in onze ogen met een kennismakingsgesprek en uitgebreide intake. Hierbij maken we afspraken over ons acquisitieproces in de markt. Onze adviseur gaat vervolgens selectief en met een objectief vizier te werk en neemt de specifieke wensen en eisen van toekomstige werknemers (jij dus!) als uitgangspunt.  

Selectieproces Via ons uitgebreide netwerk zoeken wij bij uiteenlopende opdrachtgevers naar geschikte opdrachten/arbeidsplaatsen. BK Professionals bespreekt altijd samen met jou bij welk bedrijf je wordt voorgesteld. Hierna volgen de sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgevers en kunnen we het selectieproces afronden met startdata, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen en - indien benodigd voor de functie - zaken als een bedrijfsauto, telefoon en laptop.  

Persoonlijk contact Professionals kunnen tijdens hun detacheringperiode altijd rekenen op de ervaring en kennis van onze adviseurs. Naast de officiële contactmomenten (denk aan proeftijd, voortgang-, evaluatie- en coachingsgesprekken) is er volop ruimte voor persoonlijk contact. Ook met de opdrachtgever.  

Gedegen begeleiding Na het eerste detacheringsjaar ondersteunt BK zijn professionals ook met het maken van een onderbouwde keuze voor de volgende carrièrestap. Wil je je verder ontwikkelen in je huidige functie of ga je een cursus volgen? Of is het toch beter om over te stappen naar een ander project of nieuwe functie? Alles is mogelijk. Wat vast staat is de gedegen begeleiding vanuit BK Professionals.

avatar

Meer informatie over werken bij BK Professionals?

Neem contact op met de HR afdeling van BK Professionals (088 321 2520)

Ontvang nieuwe vacatures van BK Professionals per e-mail