Getnoticed

Getnoticed

Werken bij Getnoticed

Wie zijn wij?

Getnoticed is hét Digital Recruitment Agency van Nederland, gevestigd in Nederweert en Amsterdam. Een jong bedrijf met een eigen stijl. Het team bestaat uit een club creatievelingen en vakidioten die (bijna) geen uitdaging uit de weg gaan. “Wat doen jullie dan”, is een vraag die we regelmatig krijgen. Eigenlijk is het heel simpel, we helpen onze klant met twee dingen: bereik en conversie. 

Onze online recruitment marketeers maken, raken en activeren de doelgroep die je nodig hebt. Onze webbouwers creëren de ultieme werken-bij website of recruitment site om je doelgroep te laten reageren. Dat is al sinds 2009 onze expertise.

Werken bij Getnoticed

Nieuwsgierig, resultaat gedreven & nuchter.
Daar bestaat ons team uit en dat is het type wat wij zoeken! Getnoticed bevindt zich op 2 locaties: Nederweert en Amsterdam. Voor mooie graanvelden, zomerse barbecues en Limburgse vlaai kan je kiezen voor een werkplek in Nederweert. Meer behoefte aan een bruisende stad? Kom dan langs in Amsterdam. Als agency werken we elke dag o.a. aan de bouw van werken-bij websites, recruitment websites en corporate websites. Daarnaast specialiseren wij ons in de online recruitment marketing.  Kom jij binnenkort ons team versterken?

avatar

Meer informatie over werken bij Getnoticed?

Neem contact op met de HR afdeling van Getnoticed (0495-625853)

Onze actuele vacatures:

Ontvang nieuwe vacatures van Getnoticed per e-mail