WETALENT

WETALENT

Werken bij WETALENT

Vanuit ons brede netwerk in primair de bouw en doe het zelf markt, hebben we toegang tot een grote groep (potentiele) werkgevers maar zeker ook talenten. WETALENT RECRUITricht zich primair op Verkoop- en marketing functies in alles disciplines.

 

WETALENT RECRUIT gaat verder waar anderen stoppen. We starten met de zoektocht naar de kandidaat met een persoonlijke “klik” met het bedrijf, het toekomstige team en manager. Vanzelfsprekend worden vervolgens de competenties van de kandidaat tegen het licht gehouden, daar waar nodig ondersteund middels relevante assessements. Per slot van rekening geeft een volledige match op cv versus profiel geen garantie op succes. De spreekwoordelijke “klik” is alles bepalend.

 

Wij zijn er van overtuigd dat ook wij een substantiële rol hebben in het slagen van de kandidaat. Zowel richting Werkgever als kandidaat.

 

Daarom stopt het voor WETALENT RECRUIT niet bij de werving, selectie en uiteindelijke levering van de juiste kandidaat, maar nemen we onze volle verantwoordelijkheid door een fors deel van onze vergoeding afhankelijk te maken van het slagen van de samenwerking tussen werkgever en werknemer.

avatar

Meer informatie over werken bij WETALENT?

Neem contact op met de HR afdeling van WETALENT (0882809000)

Ontvang nieuwe vacatures van WETALENT per e-mail